Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma

!!! FRISSÍTÉS !!! Ballagás – 2020. június 27. (szombat) 10:00-tól

2020-06-22 12:21:00

Iskolánk teljes tantestülete elkötelezett abban, hogy az idén érettségizetteknek is legyen ballagás.

A részvétel természetesen senki számára nem kötelező! Sőt kifejezetten kérjük, hogy akinek bármilyen aggálya van a rendezvénnyel kapcsolatban az ne jöjjön!

Rendezvényünkön mindenki saját felelősségére vesz részt!

A biztonságérzet érdekében korlátozó intézkedéseket hoztunk. Kérjük, hogy az iskola, a diákok és úgy általában mindannyiunk érdekében tartsák be ezeket!

1.    KÉRJÜK, HOGY A KRÓNIKUS BETEGEK ÉS AZ ÁTMENETI BETEGSÉGBEN LÉVŐK IS MARADJANAK OTTHON!

2.    SEMMIKÉPPEN NE JÖJJÖN, AKI LÁZAS!

3.    Javasoljuk, hogy a 65 év felettiek is maradjanak otthon!

4.    Az épületbe való belépéskor a kézfertőtlenítés kötelező!

5.    Az épületen belül a vendégeknek a szájmaszk viselése javasolt!

6.    A vendégek csak a földszinti vizes blokkokat használhatják, s onnan való kijövetelkor a lehető legrövidebb időn belül el kell hagyniuk az épületet.

7.    A ballagó diákok termei az első emeleten lesznek, ahová a vendégek nem mehetnek fel. 

8.    AZ ISKOLA HÉT FOTÓSSAL ÉS KÉT VIDEÓSSAL FOGJA AZ ESEMÉNYT DOKUMENTÁLNI. RÖVID HATÁRIDŐN BELÜL TÖBB, MINT EZER FOTÓ ÉS MEGVÁGOTT VIDEÓK LESZNEK ELÉRHETŐK, EZÉRT NEM LESZ FONTOS A SAJÁT KÉPEKET KÉSZÍTENI. 

9.    Ha az időjárás engedi és a szabadban tudjuk az eseményt lebonyolítani, akkor arra a diákok összesen hét darab „részvételre jogosító jegyet” kapnak ingyenesen előzetes igény alapján, három kategóriában:

•    Zöld alapszínűből KÉT darab.
•    Sárga alapszínűből KÉT darab. Mindkét színű jegy feljogosítja a tulajdonosát arra, hogy az ideiglenes kerítésen belül eső szektorban tudjon leülni. Beléptetés a tornaterem melletti kiskapun. Ezek a jegyek nem adhatók át más családok számára!
A SZÉKEK EGYMÁSTÓL SZÉTHÚZVA LESZNEK ELHELYEZVE NÉGYES CSOPORTOKBAN. KÉRJÜK NE MOZGÁSSÁK EL A HELYÜKRŐL!
•    Fehér alapszínűből HÁROM darab. Ezzel lehet az ideiglenes kerítéseken kívül állva tartózkodni. Beléptetés a sportudvar déli (város felé eső) végén lévő nagykapun. Ezek a jegyek átadhatók más családok számára.

10.    Az 7 fő/diák meghívott vendéglétszámon felüli vendégeket (akinek tehát nem jut jegy) nem áll módunkban beengedni még az ideiglenesen leválasztott területekre sem. Ezért nem javasoljuk, hogy ennél többen jöjjenek. Természetesen a közterületen (téren, utcán, járdán) bárki tartózkodhat, de kérjük, itt is tartsák be a javasolt távolságokat!

11.    A jegyeket a végzőseink június 25-én és 26-án vehetik át az igazgatóságon. A távolabb lakók ezt 27-én a megérkezéskor is megkaphatják. FONTOS: Az ülőhelyekre szóló jegyek nem adhatók át másnak! Tehát mindenki csak annyit igényeljen, amennyit saját maga felhasznál!

12.    Ha az időjárási viszonyok miatt a tornaterembe kellene az ünnepséget lebonyolítani, akkor csak a zöld jeggyel lehet a rendezvényre belépni. A többiek NEM jöhetnek be az épületbe!

13.    Az egyes területekre történő beléptetéskor jegyellenőrzés lesz.

14.    Jó idő esetén a ballagási útvonal a szokásos: földszinti folyosón végig az épület északi végébe --  ott ki az utcára (Sportcsarnokkal szemben), séta végig az épület előtti úttesten -- belépés az iskolaudvarra a tornateremnél lévő nagykapun – diákok emelvényét megkerülve a Duna irányából elvonulás a beton lelátó előtt – osztályonként elfoglalják a helyüket a számukra fenntartott emelvényen a Duna felől nézve (balról jobbra) az alábbi sorrendben: K – I – G – N – igazgatói emelvény – P – E – A. Az osztályok ilyen sorrendben követik egymást a ballagási menetben is.

Fábián Gábor ig.